Η ιστορία των σχολών μας ξεκινάει από το 1972 όταν η Αγγελική Χασάπη και ιδρύτρια των σχολών Χασάπη είχε το όραμα να δημιουργήσει μία σχολή που να προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο της ομορφιάς βασισμένη σε διεθνή πρότυπα. Ξεκίνησε με μικρά βήματα ανοίγωντας την πρώτη σχολή στην Τρίπολη και μετά συνέχισε το όραμά της στο Άργος, την Κόρινθο, την Σπάρτη, την Καλαμάτα και σε ένα Πελοποννησιακό όμιλο.

Το έργο της σχολής συνεχίζεται με την νέα γενιά, την Παναγιώτα Χασάπη (υπεύθυνη παραρτήματος Άργους και Κορίνθου), την Αικατερίνη Γαλλή (υπεύθυνη παραρτήματος Σπάρτης) και τους συνεργάτες τους. Η Παναγιώτα Χασάπη βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1993, στην σχολή του Άργους και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Παρίσι, Ρώμη, Μιλάνο, Βιέννη, Βερολίνο, Βαρκελώνη).

Η νέα γενιά στο χώρο της εκπαίδευσης, το διακεκριμένο πρωσωπικό, το ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών και οι σύχρονες εγκαταστάσεις είναι μερικοί από τους λόγους που ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα των παρεχώμενων σπουδών.

Περισσότερο ανανεωμένα από ποτέ τα ΚΔΒΜΕ 1 συνεχίζουν να στηρίζουν, να εμπνέουν, να διδάσκουν και να δίνουν φτερά στους αυριανούς καλλιτέχνες κομμωτές. Τα ΚΔΒΜΕ 1 έχουν ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις σύχρονες απαιτήσεις της αγοράς και σας προσφέρουν όλα τα εφόδια που χρειαζεστε για να απογειώσετε το ταλέντο σας και να σας ανοίξουν την πόρτα στην αγορά εργασίας.

Υπηρεσίες ομορφιάς που υπηρετούν κάθε γυναικεία ανάγκη. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία, έχετε την διάθεση και το ταλέντο, για να δώσουμε μαζί αξία σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο ομορφιάς.

Πιστοποίηση

Η σχολή μας (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 - ΚΔΒΜΕ 1) είναι πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας: Aρ. Απ. Α/17087, ΦΕΚ Αρ. Φυλ. 2545/Tεύχος Β/19-09-2012. Το παράρτημα Λακωνίας με υπεύθυνη την Κ. Γαλλή είναι πιστοποιημένο με βάση την απόφαση 154η-27/02/2015, ειδικός κωδικός 2100596.