Αίθουσες Θεωρητικής Κατάρτισης

Στα σύγχρονα κτίρια των εκπαιδευτηρίων μας λειτουργούν αίθουσες διδασκαλίας όπου παραδίδεται η θεωρητική γνώση. Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με τον αρτιότερο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη κατανόηση των τεχνικών που διδάσκονται. Η διδασκαλία με DVDs και video, η οποία περιλαμβάνει παρακολούθηση επιδείξεων και αναλυτική παρουσίαση τεχνικών κουρέματος, βαφών και χτενισμάτων είναι κάποια από τα εργαλεία που συμβάλλουν στη μετάδοση της θεωρίας και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας.

Αίθουσες Πρακτικής Εξάσκησης

Εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση γιατί η πρακτική αποτελεί την αρχή της καριέρας στην κομμωτική τέχνη. Στις σύγχρονες αίθουσες πρακτικής εξάσκησης παραδίδονται εργαστηριακά μαθήματα σε κούκλες και σε μοντέλα όπου οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους δημιουργικά βήματα, να οραματιστούν και να υλοποιήσουν με τη συμπαράσταση και την αμέριστη βοήθεια των καθηγητών τους.

Διδακτικό Προσωπικό

Η επιτυχία των αποφοίτων μας οφείλεται στο σημαντικότερο βαθμό στο υψηλό επίπεδο του διδακτικού προσωπικού των εργαστηρίων Παναγιώτας Χασάπη. Όλοι οι καθηγητές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες που έχουν σαν στόχο τους την μετάδοση της γνώσης και την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των σπουδαστών.

Καριέρα

Σε όλη τη Πελοπόννησο τα πιο διακεκριμένα κομμωτήρια είναι επιχειρήσεις που δημιούργησαν οι απόφοιτοί μας με το ταλέντο, το ζήλο και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση. Αποφοιτώντας από τα κέντρα διά βίου μάθησης της Παναγιώτας Χασάπη οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση καθώς και να εργαστούν σε κομμωτήρια με τα οποία έρχεται σε επαγγελματική συνεργασία ο όμιλός μας. Η εκπαιδευτική πορεία πολλών ετών της Παναγιώτας Χασάπη οδηγούν τους σπουδαστές μας σε σίγουρη επαγγελματική επιτυχία.

Πιστοποίηση

Η σχολή μας (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 - ΚΔΒΜΕ 1) είναι πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) του Υπουργείου Παιδείας: Aρ. Απ. Α/17087, ΦΕΚ Αρ. Φυλ. 2545/Tεύχος Β/19-09-2012. Το παράρτημα Λακωνίας με υπεύθυνη την Κ. Γαλλή είναι πιστοποιημένο με βάση την απόφαση 154η-27/02/2015, ειδικός κωδικός 2100596.